Modalitati de livrare:
Livrare prin curier | Fan Courier

Taxa de livrare este suportata de client.

Termenul de livrare este unul informativ, firma nu isi asuma o data exacta, deoarece in procesul de reconditionare, pot aparea unele situatii in care se vor repeta unele faze, iar termenul se poate extinde considerabil. In caz de intarzieri, clientul nu este indreptatit sa ceara despagubiri.

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid cu acoperire in toata Romania. Expedierea produselor se face in maxim 48 de ore lucratoare de la confirmare iar primirea lor se face in maxim 72 de ore de la expediere.

Costul livrarii produselor este de 25  RON. 

In cazul produselor personalizate pentru fiecare client returul produselor NU este acceptat !

Pentru produsele fara personalizare de catre client returul este platit de catre client.

!! Comenzile efectuate dupa ce un colet cu produse personalizate a fost refuzat, trebuie platite in avans cu cardul bancar.

Daca produsele fara personalizare nu sunt conform asteptarilor tale, le poti returna si iti vom returna suma platita in cel mai scurt timp ( 5 zile lucratoare ) de la primirea coletului in sediu.

Produsele personalizate nu se pot returna.

Exceptie de retur: Produsele sunt deteriorate sau neconforme la primirea coletului. Returnarea produselor trebuie anuntata in prealabil prin email la adresa contact@agcustomz.ro

Ataseaza coletului o coala A4 ce va contine:

  • nume complet
  • IBAN (sa nu confunzi IBAN-ul cu numarul cardului) si banca la care este deschis contul.

Daca nu doresti restituirea banilor in cont, iti putem oferi un voucher avand valoarea produselor returnate, pe care il poti utiliza la noi in magazin.

Te rugam sa ne expediezi produsele in forma lor originala:

  • fara a fi deteriorate
  • etichetele intacte

Produsele ce nu respecta termenii de mai sus nu vor beneficia de retur sau schimb.