Informații Generale

SC AG CUSTOMZ SRL este societatea care administrează domeniul www.agcustomz.ro  fiind înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J38/363/13.04.2023 și cod unic de înregistrare 48004384.

Înregistrarea ca utilizator, vizualizarea și/sau comanda și achiziția produselor prezentate pe website-ul www.agcustomz.ro  implică și acceptarea tacită și fără rezerve a termenilor și condițiilor de utilizare, detaliate în cele ce urmează.

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând Termenii și Condițiile de utilizare, precum și modul de prezentare și structurare al website-ului www.agcustomz.ro  fără o notificare în prealabil către utilizatori. În acest sens, pentru o mai bună informare vă îndrumăm să vizitați periodic această secțiune.

Drepturi de autor

Întregul conținut al website-ului www.agcustomz.ro , incluzând dar nelimitându-se la grafice, logo-uri, butoane, programe, conținut multimedia, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea SC AG CUSTOMZ SRL și/sau a furnizorilor săi prezentați pe website-ul mai sus menționat și este projet de Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare, Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, cu modificările și completările ulterioare, Legea nr. 129/1992 privind modelele și desenele industriale, republicată precum și de orice alte prevederi legale în acest sens.

Folosirea fără acordul scris prealabil, indiferent de scop, a oricăror elemente de pe website-ul www.agcustomz.ro  se pedepsește conform legilor în vigoare.

Tentativa sau efectuarea de operațiuni neautorizare asupra acestui website, respectiv utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea și/sau copierea de informații cu scopul de a le comerciali ori orice alte asemenea acțiuni contrare intereselor societății comerciale SC AG CUSTOMZ SRL, vor fi pedepsite conform legii.

Limitări ale responsabilității

SC AG CUSTOMZ SRL nu își asumă responsabilitatea și nu este responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui website. SC AG CUSTOMZ SRL nu garantează și nici nu va putea fi consideraetă responsabilă în cazul în care produsele achiziționate nu corespund scopului pentru care au fost achiziționate.

SC AG CUSTOMZ SRLL verifică exacticitate oricăror informații de pe website, dar nu se face responsabilă pentru conținutul și disponibilitatea webisite-ului.

SC AG CUSTOMZ SRL este exonerată de răspundere și nu prezintă nicio obligație contractuală, în următoarele situații:

  • fotografiile produselor (statice, dinamice, prezentari) sunt utilizate exclusiv cu titlu de prezentare și acestea pot conține accesorii neincluse în pachetul standard, putând exista și diferențe între culoarea reală a produselor și cea afișată pe monitorul utilizat, în funcție de setările acestuia;
  • accesarea de website-uri externe care conțin link-uri către acest site, aceasta făcându-se exclusiv pe răspunderea dumneavoastră;
  • costuri suplimentare suportate de client în momentul plății, altele decat cele confirmate de către SC AG CUSTOMZ SRL – preț transport, etc și care sunt responsabilitatea clientului și/sau a băncii acestuia;

SC AG CUSTOMZ SRL garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic însă nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit website-ul.

Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui website și cumpărarea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc.

Date personale

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite cu acceptul implicit al utilizatorului de catre SC AG CUSTOMZ SRL și numai în scopul declarat al acestui webiste. Informațiile furnizate de către utilizator pe tot parcursul utilizării website-ului vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor și oferte comerciale strict legate de profilul comercial al acestui site, precum și în scopul creării unei baze de date a clienților interesați de produsele și serviciile noastre, aceștia urmând să primească informări despre eventualele promoții.

SC AG CUSTOMZ SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare.

SC AG CUSTOMZ SRL nu solicită și nu stochează niciun fel de informații referitoare la cardul sau cardurile bancare ale clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plată online.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Vom stoca datele dvs. cu caracter personal timp de 1080 zile de la ultima activitate în cont. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii co